Δραστηριότητες

Ιππασία

Η Κεφαλονιά είναι διάσημη για τα άγρια άλογα που βρίσκονται στον Αίνο. Εσείς μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές βόλτες κάνοντας ιππασία με εκπαιδευμένα άλογα, περνώντας μέσα από ατελείωτους ελαιώνες ή καλπάζοντας στην άμμο.

Ψάρεμα

Oι παραλίες της Κεφαλονιάς είναι ιδανικός τόπος ψαρέματος. Ενδείκνυται για κάθε είδους ψάρεμα, αφού η μορφολογία του βυθού αλλά και όλων των παραλιών δημιουργεί ψαρομεριές.

Ποδηλασία

Η Κεφαλονιά είναι γεμάτη γραφικά δρομάκια, ήσυχους παράδρομους και μονοπάτια ιδανικά για εξερεύνηση επάνω σε ένα ποδήλατο. Περιπλανηθείτε στα κατάφυτα μονοπάτια του Αίνου και καταλήξτε σε μια από τις δεκάδες απομονωμένες παραλίες για μια δροσιστική βουτιά.

Θαλάσσια σπορ

Windsurf, Kitesurf, Wakeboard, Barefoot, Knee boarding, Combo Ski, Wakesurf, Monoski, Jet Ski: ο κατάλογος των water sports συνεχώς ανανεώνεται και τα Επτάνησα αποτελούν εδώ και χρόνια έναν από τους πιο δημοφιλείς τόπους της Ελλάδας για τους λάτρεις της σανίδας, του ανέμου και του νερού!

Περίπατοι και πεζοπορίες

Το φυσικό τοπίο, η ιστορία, τα χωριά και οι άνθρωποι της Κεφαλονιάς αποκαλύπτονται όταν την περπατήσεις. Δεκάδες διαδρομές μεγάλες, μικρές, εύκολες ή δύσκολες, διαγράφονται στη σκιά του Αίνου.

Καταδύσεις

To Aquatic Scuba Diving Club θα σας καθοδηγήσει σε έναν άλλο κόσμο, ένα διαφορετικό κόσμο από αυτό που έχετε συνηθίσει, στον υπέροχο κόσμο του βυθού της Κεφαλονιάς.

Ιστιοπλοΐα

Ένας ιδανικός τρόπος για να επισκεφτείτε παραδοσιακά χωριουδάκια και απομονωμένες παραλίες της Κεφαλονιάς αλλά και άλλων νησιών του Ιονίου όπως Ιθάκη, Λευκάδα και Μεγανήσι είναι να κάνετε ιστιοπλοΐα και να εξερευνήσετε τις όμορφες απόμερες παραλίες.

Θαλάσσιο καγιάκ

Το θαλάσσιο καγιάκ στην Κεφαλλονιά είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και δίνει την δυνατότητα να ανακαλύψετε το νησί και τις ερημικές παραλίες του.

Ημερήσιες κρουαζιέρες

Καραβάκια αναχωρούν κάθε πρωί από το λιμάνι της Αγίας Εφημίας και της Σάμης και επιστρέφουν αργά το απόγευμα. Θα εκπλαγείτε με το πόσα μπορείτε να δείτε και να κάνετε μέσα σε μία ημέρα.

 

< id="block-block-51" class="widget block block-block " >

map

     amea

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 140%